Wel eens een workshop of training gevolgd waar je enthousiast in zat maar na afloop na 5 minuten dacht ‘ehm wat heb ik hier nu precies aan? WAT kan ik er nu precies mee en HOE ga ik dat doen?’

Ken je dat?
Dat wil ik dus niet!
Mijn doel is altijd om ervoor te zorgen dat je er METEEN mee aan de slag kan.

Regelmatig geef ik workshops en training. Op aanvraag voor organisaties of netwerkverenigingen. Of op basis van open inschrijving.

Waar ik het meest voor gevraagd word en waar mijn expertise ligt:

* Communicatie
Hoe zorg je dat je boodschap goed aan komt?
Zowel schriftelijk als mondeling. Online en offline. In verschillende situaties, één op één met iemand of in een groepssituaties of presentatie. Ik maak voor training, workshops en ook 1 op 1 begeleiding graag gebruik van mijn kennis van en ervaring met NLP en Profile Dynamics. Hoe zit de ander in elkaar en hoe kun je daar op aansluiten in je communicatie met jouw eigen doel scherp op je netvlies?

* Ondernemerschap
Jezelf onderscheiden, laten zien, hoe kom je aan klanten?
Waar stá jij voor als ondernemer? Hoe kun je dat laten zien? Wat maakt jou JOU? Durf jij te kiezen en je uit te spreken? Wie is je ideale klant? Waar ben jij écht goed in? Past je tarief en marketing en verkoop daar bij?

* Personal Branding
Wat maakt jou JOU en hoe laat je dat zien?!
Niet alleen voor ondernemers, ook voor werkzoekenden en voor werkenden in organisaties is het belangrijk om jezelf te laten zien. Veel mensen zijn voorzichtig met zich uitspreken en zichzelf laten zien. Vanuit de gedachte dat je mensen kunt afstoten als je je uitspreekt. Maar: risico zit niet in opvallen maar juist in NIET opvallen. Als mensen niet weten wie je bent, niet zien ‘waar jij van bent’ dan kiezen ze simpelweg niet voor je. In projecten, in sollicitatieprocedures, in offertes, in teams, in organisaties, als klant, enzovoorts.

* Verkoop
Hoe verkoop je op een klantgerichte en authentieke manier? Zoals jij bent. Zonder trucjes. Maar wel commercieel.  Niks mis mee namelijk.
Er zijn veel mensen die negatieve associaties bij verkoop hebben: aansmeren, een gelikt praatje afsteken. Ik ga in een workshop of training hier eerst mee aan de slag. En daarna kunnen we werken aan hoe jij het op jouw manier kan doen. En niet te vergeten: vooral de manier die bij jouw klanten past!

* Social Media
Er zijn nog maar weinig mensen die er niks mee doen. En als je ondernemer bent of werkzoekend: dan heb je een groot belang om het in te zetten. En op een goeie manier in te zetten. Die bij jou past, bij jouw doel, bij jouw opdrachtgevers, je klanten en jouw toekomstige werkgever. In een workshop of training richt ik me graag op een specifiek kanaal of een specifiek doel. Werk vinden bijvoorbeeld.

* Werk vinden
De meeste mensen hebben niet al te veel ervaring met solliciteren. Het is niet zo dat ze dat al jarenlang doen. Sterker nog: dat is ook helemaal niet wat ze willen! Ze willen liever heel weinig solliciteren en supersnel een geweldige nieuwe baan. Jij ook? Schakel me dan in voor een workshop of training vol tips voor effectief en authentiek werk vinden en gevonden wórden.