Hoe klinkt dit? Heerlijk een dagje aan zee, aan de slag met dat ene waar je al een tijd niet aan toekomt? Nadenken over wat je wilt? Stilstaan bij hoe het eigenlijk gaat in je baan of bedrijf, evalueren wat goed gaat en wat beter kan en mooie plannen maken? Een dagje lezen, schrijven, bloggen, vloggen, mijmeren, inspiratie opdoen, lekker sparren en brainstormen met iemand! Een heerlijke strandwandeling maken, genieten van een lekkere lunch en niks HOEVEN maar wel van alles KUNNEN doen? Afsluiten met een borrelhap en drankje en tevreden weer naar huis.


De vorige, op 7 juni, was echt HEERLIJK!

Deelnemer Petra zei de dag erna ‘mijn hoofd zit vandaag vol ideeën, dingen die ik wil doen, plannen die ik uit wil schrijven…. Wat fijn om met elkaar, alleen en individueel met Hanneke goede gesprekken te hebben en samen te brainstormen. Echt een dag om je bedrijf onder de loep te nemen, te ervaren en bij te sturen’.

En Karin zei ‘Hanneke heeft alle voorwaarden gegeven voor een prachtige dag. Gewerkt aan nieuwe ideeën, gespard en gereflecteerd. Nieuwe mensen ontmoet, lekker gegeten en vol inspiratie weer naar huis gegaan’.

Dinsdag 11 september is de dag.  Op een fantastische locatie met supergastvrij personeel en binnen- en veel buitenruimte. We beginnen om half 10 en de afsluitende borrel met een klein hapje en een drankje is dan zo rond 17uur.
Kosten inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch, borrelhapje en borreldrankje en vooral inspiratie en organisatie zijn 89 euro ex BTW. Voor de eerste 5 mensen die boeken, ben ik een half uur 1 op 1 beschikbaar voor een goed gesprek.
Zin om er bij te zijn? Mail me op info@ikbv.nl en dan reageer ik zsm.
Let op: er is beperkt plek.

Ik zorg voor middelen voor inspiratie en reflectie waarbij je uiteraard HE LE MAAL vrij bent om daar iets mee te doen of niet. Het is JOUW dag. Je kunt doen waar je zin in hebt die dag. Alleen of samen met anderen. Wel vraag ik je om in elk geval mee te lunchen met de groep, jezelf los te maken van andere dingen zodat je er het meest uit haalt en in elk geval tijdens de lunch open te staan voor contact met andere leuke mensen.

Zie hieronder foto’s van de heerlijke plek waar we zijn! Hopelijk met net zulk fantastisch weer als 7 juni.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *