Solliciteren

Wil jij succesvol solliciteren, je nieuwe baan (of opdracht) vinden én krijgen?
De arbeidsmarkt is niet gemakkelijk en met jou solliciteren vele anderen. Het komt er op aan dat je op het juiste moment en op de juiste manier in komt én dat je goede sollicitatievaardigheden hebt om die baan (of opdracht) te veroveren.
Door mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en recruitment weet ik hoe werkgevers en bemiddelingsbureaus werven, en waar zij op letten. Ik help je graag om zo efficiënt en effectief mogelijk te solliciteren.

 

Succesvol Solliciteren

Solliciteren voor Starters 2e editie

Ook verkrijgbaar via Bol.com

Merk je dat je te weinig wordt uitgenodigd voor gesprekken terwijl het functieprofiel wel goed aansluit? Zie je te weinig interessante vacatures? Verlopen sollicitatiegesprekken niet goed genoeg? Heb je het idee dat je kansen laat liggen?
Dan werk ik met jou in 2 uitgebreide sessies (persoonlijk of via skype) toe naar een ijzersterk CV – toegespitst op waar jij je op richt – en een goed geschreven aansluitende motivatie. Ook geef ik je maatwerk-advies en tips voor het vinden van bij jou passende vacatures. Daarnaast krijg je feedback en advies op maat voor jouw gespreksvoering. Voordat we beginnen, spreken we je situatie, focus, aanpak en resultaten tot nu toe door.
De kosten voor de sessies inclusief de intake zijn € 295,- exclusief BTW.
Als je dit zelf betaalt, reken ik het bedrag inclusief BTW.
Je ontvangt ook mijn boek ‘Solliciteren voor Starters’ waarin je nog veel meer leest over solliciteren.

 

Social Media voor solliciteren

Merk je dat je weinig vacatures (of opdrachten) kunt vinden en ook niet benaderd wordt door werkgevers en recruiters? Is LinkedIn voor jou een digitaal CV en meer niet? Gebruik je Facebook en Twitter vooral privé? Of helemaal niet?
Dan laat je echt kansen liggen. Kansen om in beeld te zijn vóór die vacature ontstaat, kansen om er uit te springen, om gebruik te maken van je netwerk, je netwerk uit te breiden, vacatures/opdrachten te zien die anderen niet zien.
In een intakegesprek en een uitgebreide sessie van 2,5uur bij mij op kantoor help ik je om ook digitaal een beeld van jezelf neer te zetten dat jouw toekomstige werkgever aanspreekt én klopt met wie je echt bent. Ook leer ik je hoe je als werkzoekende (of opdracht-zoekende) maximaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden die er zijn. Je investering hiervoor is € 255,- exclusief BTW als je ondernemer bent of als je werkgever het betaalt, en inclusief BTW als je dit zelf betaalt.