HET IS TIJD

Eerlijk durven zijn, dat vraagt moed. Eerlijk zijn over je wensen, je dromen, over wat je echt graag zou willen, of over hoe je het echt graag zou willen.
Of dat nou gaat over kleine of grote wensen en veranderingen, het roept vaak van alles op. Overtuigingen, gedachten en gevoelens. Over jou, over anderen, bij anderen in jouw omgeving.

Het levert veel op als je verder gaat dan de goede voornemens met oud & nieuw en de vage plannen om het na de zomervakantie ‘allemaal anders te gaan doen’. De dingen die een maand later vaak al vergeten zijn. Het levert ook veel op als je niet wacht totdat jouw omgeving (werk, privé) je duidelijk maakt dat je niet op het goede spoor zit, maar zelf eigenaarschap en regie neemt. Kortom: als je directeur wordt van jouw eigen IKbv.

Ik werk sinds 1997 in loondienst en als ondernemer in de arbeidsbemiddeling, loopbaanadvies, recruitment, sales en in marketing. In commerciële organisaties en in het publieke domein. De rode draad: Mensen-werk.
Wat ik geleerd heb in die jaren?
Dat in elke business mensen het verschil maken. Altijd weer.
Ik leerde hoe belangrijk werk voor mensen is, hoe mooi het kan zijn als je voelt dat je écht tot je recht komt in wat je doet, dat je een belangrijke bijdrage kan leveren aan anderen door je werk goed te doen, door je bewust te zijn van jouw bijdrage aan het geheel. Ongeacht wat je precies doet en waar en hoe, als het maar klópt met wie je bent op
dat moment. Want ‘wie we zijn’ … ook dat is een cyclus vol veranderingen.

Ik help mensen en teams het liefst met het weer helder en bewust maken van wie je bent en wat jouw bijdrage kan zijn.
Dat wordt dan het vertrekpunt om goede keuzes te maken.  

Meer weten of interesse?  Neem contact met me op!

Sinds 2011 ben ik ook ondernemer, tot 2020 deed ik dat fulltime en daarna begon ik aan een nieuwe cyclus in een combinatie van ondernemerschap met een baan als recruiter, eerst bij een mooie organisatie in de ouderenzorg, later startte ik als consultant recruitment voor de publieke sector. Deze combinatie geeft me de ruimte om veel van mijn interesses en talenten in te zetten en mezelf verder te ontwikkelen in de reis die ik maak, met daarin ook steeds nieuwe cycli.

Graag werk ik met mensen, ondernemers en organisaties die het beste uit zichzelf en/of uit hun bedrijf willen halen voor zichzelf én voor het collectief, ‘the greater good’. Mensen zoals ik. Ik weet snel inzicht te krijgen in wat er nodig is in een team, organisatie of een persoonlijke (werk-) situatie. Doordat ik analytisch en nieuwsgierig te werk ga, vanuit mijn ervaring weet waar ik op moet letten en wat er moet gebeuren voor een verbetering, mijzelf jarenlang ontwikkeld heb, en ook omdat ik iets extra’s meebreng: heel goed ontwikkelde voelsprieten, sensitiviteit, intuïtie, 6th sense. Maakt voor mij niet uit hoe je het noemt. Ik ben (ook) eerlijk, direct, resultaatgericht, positief ingesteld en praktisch.

Meer van me weten?

Bel me op 06-1437 4914 voor een kennismaking!

Wat dingen uit mijn levensloop

bab1

Op 12 mei 1971 word ik geboren in Zevenaar (gld). De dikste en grootste baby van het hele ziekenhuis, zo vertelt mijn moeder altijd graag 🙂.   

 

Hannekeschoolfoto-1

Een rustig meisje dat de bibliotheek leeg las. Blij met mijn broertje. Mijn ouders waren inmiddels gescheiden. Om het weekend naar mijn vader, toen ik 8 was met de trein naar Den Haag met lijstje met de stations. We redden ons prima! Zelfstandig en gevoelig. Heeft me járen gekost om mijn gevoel als kracht te gaan zien.

hanneke12-1
Net vóór we op vakantie gaan naar Frankrijk.
Met hoed. Vond ik leuk. Beetje saai op lagere school dus geswitcht. Beter. Op de creatieve vakken na (geen aanleg, ook geen interesse…). Leuke klasgenoten en plezier met vriendinnen, veel lezen en stukjes schrijven en lekker moederen over mijn jongste broertje.

 

 

Hanneke14-1
Tuinbroek aan, kraag omhoog. Moeilijke periode. Op mijn 16e gestopt met school en met 17 uit huis. Op mijn 21e weer terug naar school en daarna de HEAO in Arnhem.

 

 

Hannekewintersport-1

Als 28jarige leren snowboarden (na jaren skieën). Voel je je in de stoeltjeslift heel fijn. En als een bocht (eindelijk) lukt. Inmiddels wat meer levenservaring opgedaan, in mijn werk en zeker ook privé. Thema’s: afhankelijkheid versus onafhankelijkheid

hanneke
De dag vóór ik 40 word, schrijf ik IKbv in bij de Kamer van Koophandel. Spannend! Privé fijn en rustig met mijn vriend Arjan. En zijn kinderen.
Veel geleerd, door opleidingen (NLP bijvoorbeeld) en zeker ook door het ondernemen. Er kwam een boek in 2013 en er komt er zeker nog 1 maar dan heel wat anders. Ik geniet van de veelzijdigheid en vrijheid van ondernemen en heb voldoening als ik zie dat dingen positief veranderen.