HET IS TIJD

Mijn ervaring is dat veel mensen te lang wachten voordat ze in actie komen. Vaak zijn ze al lang niet meer zo gelukkig met hun werk.
Ze voelen al heel lang dat er méér of iets anders in hen zit, en dat dat er ook uit wil!

Misschien loop jij er ook al wel een tijd mee rond?

In mijn eigen loopbaan werkte ik vaak met plezier en succes en soms ook helemaal niet….

Ik werkte de eerste 15 jaar van mijn loopbaan in de arbeidsbemiddeling, verkoop en in marketing. Mensen-werk. En daarin zag ik de grote verschillen tussen mensen die werk hebben waarin ze ongelukkig zijn, en mensen die werk hebben dat écht bij ze past.

Wat ik geleerd heb in die jaren?
Dat in elke business mensen het verschil maken. Altijd weer.
En ik leerde vooral hoe belangrijk werk is voor mensen, hoeveel méér het is dan een inkomen. Wat er met je gebeurt als je werk hebt waarin je ongelukkig bent.

En ik zag (ook bij mijzelf) wat voor verschil het maakt als je werk hebt waarin je tot je recht komt: Meer energie! Meer plezier! Meer voldoening! Meer succes in wat je doet! Je gebruikt je talenten meer. En dat werkt ook privé door natuurlijk. Je bent vrolijker.  Je hebt meer energie voor je partner, je gezin, je hobby’s, de dingen die jij belangrijk vindt naast je werk. 

Wil jij dit ook? Word weer Directeur van jouw IKbv!
Neem contact met me op!

Sinds 2011 ben ik ondernemer en help ik anderen om hun IKbv te vinden.
Ik begon mijn bedrijf vooral uit de behoefte aan vrijheid: dingen op mijn eigen manier kunnen doen. Zelf bepalen wat ik ga doen, voor wie en hoe. Daar geniet ik écht van. Iets bedenken en het morgen kunnen uitvoeren. Ondernemerschap is voor mij een goede manier om mijn talenten te gebruiken, om mezelf steeds weer verder te ontwikkelen en voldoening te halen als ik zie wat ik kan betekenen voor anderen. Ik werk met mensen, ondernemers en organisaties die het beste uit zichzelf en/of uit hun bedrijf willen halen. Mensen zoals ik.

Ik weet snel inzicht te krijgen in wat er nodig is in een team, organisatie of een persoonlijke (werk-) situatie. Doordat ik analytisch en nieuwsgierig te werk ga, vanuit mijn ervaring weet waar ik op moet letten en wat er moet gebeuren voor een verbetering, mijzelf jarenlang ontwikkeld heb, en ook omdat ik iets extra’s meebreng: heel goed ontwikkelde voelsprieten, sensitiviteit, intuïtie, 6th sense. Maakt voor mij niet uit hoe je het noemt. Ik ben (ook) eerlijk, direct, resultaatgericht, positief ingesteld en praktisch.

Meer van me weten?

Bel me op 06-1437 4914 voor een kennismaking!

 

Wat dingen uit mijn levensloop

bab1

Op 12 mei 1971 word ik geboren in Zevenaar (gld). De dikste en grootste baby van het hele ziekenhuis, zo vertelt mijn moeder altijd graag 🙂.   

 

Hannekeschoolfoto-1

Een rustig meisje dat de bibliotheek leeg las. Blij met mijn broertje. Mijn ouders waren inmiddels gescheiden. Om het weekend naar mijn vader, toen ik 8 was met de trein naar Den Haag met lijstje met de stations. We redden ons prima! Zelfstandig en gevoelig. Heeft me járen gekost om mijn gevoel als kracht te gaan zien.

hanneke12-1
Net vóór we op vakantie gaan naar Frankrijk.
Met hoed. Vond ik leuk. Beetje saai op lagere school dus geswitcht. Beter. Op de creatieve vakken na (geen aanleg, ook geen interesse…). Leuke klasgenoten en plezier met vriendinnen, veel lezen en stukjes schrijven en lekker moederen over mijn jongste broertje.

 

 

Hanneke14-1
Tuinbroek aan, kraag omhoog. Moeilijke periode. Op mijn 16e gestopt met school en met 17 uit huis. Op mijn 21e weer terug naar school en daarna de HEAO in Arnhem.

 

 

Hannekewintersport-1

Als 28jarige leren snowboarden (na jaren skieën). Voel je je in de stoeltjeslift heel fijn. En als een bocht (eindelijk) lukt. Inmiddels wat meer levenservaring opgedaan, in mijn werk en zeker ook privé. Thema’s: afhankelijkheid versus onafhankelijkheid

hanneke
De dag vóór ik 40 word, schrijf ik IKbv in bij de Kamer van Koophandel. Spannend! Privé fijn en rustig met mijn vriend Arjan. En zijn kinderen.
Veel geleerd, door opleidingen (NLP bijvoorbeeld) en zeker ook door het ondernemen. Er kwam een boek in 2013 en er komt er zeker nog 1 maar dan heel wat anders. Ik geniet van de veelzijdigheid en vrijheid van ondernemen en heb voldoening als ik zie dat dingen positief veranderen.