Met ondernemers – en organisaties en teams – werk ik aan ondernemerschap met plezier en voldoening (want: wat is the point als dat er niet is!?)
En aan keuzes die daaruit voortvloeien.

Ik bied begeleiding in keuzes om te kunnen groeien of te veranderen: ontdekken waar het (nog) beter kan, en die verandering doorvoeren. Bijvoorbeeld een duidelijke kapstok kiezen in wat jij doet – voor de mensen met brede interesse en bergen creativiteit :-).  Keuzes maken in wat bij je bedrijf past én wat bij jou past, en wat slim is in de markt. Jezelf zijn én de potentie van je bedrijf benutten. Op een manier die goed bij je past.

En ik bied begeleiding in ondernemerschap in teams en organisaties, om ondernemerschap te stimuleren en er ruimte aan te geven. Uiteraard vanuit verbinding met de organisatie-en teamdoelstellingen. Er is behoefte. Bij organisatie en teams en bij individuen. Er is capaciteit.
Niet voor niets zijn de laatste 10 jaar zóveel mensen voor zichzelf begonnen.

Hieronder vind je verdere informatie over de trajecten.

 

Groeitraject

Ben je ondernemer en wil je je bedrijf anders of beter neerzetten, ben je klaar voor een volgende stap? Omdat het niet (meer?) zo goed past bij hoe jij je ontwikkeld hebt? Of omdat je weet dat er meer in zit dan er nu uitkomt? Met als resultaat: meer succes, voldoening, plezier, meer omzet?

In een groeitraject help ik je te ontdekken waar de bottleneck zit en waar groei mogelijk is en HOE je die kunt realiseren. Daarbij kijken we naar je doelgroep, de markt, je dienstverlening, je positionering en jij zelf als ondernemer.
Kom je goed tot je recht in wat je doet en hoe je het organiseert? Soms heeft dit ook met bepaalde patronen en gewoonten vanuit jouzelf te maken. Voorbeelden daarvan zijn ondernemers die bepaalde patronen ontwikkeld hebben, waar ze anders mee om willen gaan.
Dit ondernemerscoaching-traject wordt op maat ingericht, sterk afhankelijk van de situatie en je vraag, hoe groot je bedrijf en of er een goed fundament is, of dat dat juist is waar je aan wil werken? Afhankelijk daarvan kunnen we samenwerken in bijvoorbeeld een kort traject van 4 gesprekken om dingen helder te krijgen en goede keuzes te maken, tot een traject van bijvoorbeeld 8 sessies waarin ik je wat langer begeleid, bijvoorbeeld bij het veranderen van een aantal zaken.
Ik maak een voorstel op maat na een kennismakingsgesprek. 

Meer informatie en/of kennismaken? Bel me op 06-1437 4914 of mail me op info@ikbv.nl