Ondernemerscoaching

Als ondernemer ben je heel veel tegelijk! Je hebt je vak, je beroep. Maar bent ook nog verkoper, boekhouder, marketingspecialist en nog veel meer. In ondernemerscoaching help ik je om die setting te kiezen waarin jij goed tot je recht komt. Want bepaalde dingen, verdienmodellen en vormen van dienstverlening passen bij jou en zorgen voor succes, plezier en voldoening, andere dingen niet.

Waar ben jij écht goed in?

Voor welke doelgroep ben jij écht waardevol?

Wat is goed voor jou én je bedrijf?

Als je dit weet, dan kun je de juiste keuzes maken waardoor je je bedrijf beter kunt runnen, een beter resultaat ziet en meer plezier en voldoening hebt van wat je doet.

Ik bied ondernemerscoaching in grofweg twee trajecten waarin ik je help om goede keuzes te maken.

Een starterstraject – begeleiding om goede keuzes te maken in de opzet van je bedrijf, je marketing, klantgroep, onderscheidend zijn, tarieven bepalen en veel praktische dingen waar je vast meer van wilt weten. Doel: goede keuzes te maken en succesvol van start.

Een groeitraject – begeleiding in keuzes om te kunnen groeien. Meer plezier, voldoening en meer succes met wat je doet. Begeleiding in het ontdekken waar het (nog) beter kan, en die verandering doorvoeren. Een duidelijke kapstok kiezen in waar het over gaat wat jij doet, keuzes maken in wat daar bij past en wat bij jou past, en wat slim is in de markt.

 

Starterstraject

Heb je plannen om je eigen bedrijf te starten of ben je net begonnen?

Bij een starterstraject maak je een ijzersterk plan en goede keuzes voor je bedrijf. Ik werk met jou aan de volgende zaken: Hoe kom je aan opdrachten of klanten? Wie is jouw doelgroep? Wat maakt jou anders dan andere aanbieders? Hoe bied je je diensten of producten het beste aan? Hoe bepaal je je prijs of uurtarief? Wat ga je zelf doen en wat besteed je uit?


We ontmoeten elkaar in 4 sessies (persoonlijk, evt deels skype). Tussen de gesprekken door werk je zelf verder aan je plan.
De investering voor ondernemerscoaching door middel van een starterstraject bedraagt € 675,- exclusief BTW. Deze kosten kun je opvoeren als bedrijfskosten.


Meer informatie en/of kennismaken? Bel me op 06-1437 4914 of mail me op info@IKbv.nl.

 

Groeitraject

Ben je ondernemer en wil je groeien met je bedrijf? Meer klanten, meer plezier, meer omzet?

In een groeitraject help ik je te ontdekken waar de bottleneck zit en waar groei mogelijk is en HOE je die kunt realiseren. Daarbij kijken we naar je doelgroep, de markt, je dienstverlening, je positionering en jij zelf als ondernemer. Is het duidelijk waar men jou voor moet bellen? Kom je goed tot je recht in wat je doet en hoe je het organiseert?

Dit ondernemerscoaching-traject wordt op maat ingericht, sterk afhankelijk van de situatie en je precieze doel met het traject. Wat wil je bereiken?
De investering voor een groeitraject hangt dus ook af van de periode en intensiteit van begeleiding. We spreken dit samen af. Deze kosten kun je als bedrijfskosten opvoeren.

Meer informatie en/of kennismaken? Bel me op 06-1437 4914 of mail me op info@ikbv.nl