4 belangrijke vragen voor een succesvol bedrijf waarin jij als ondernemer ook gelukkig bent, voldoening hebt en goed tot je recht komt:

  1. Waar ben jij écht goed in?
  2. Waar ben jij heel graag mee bezig?
  3. Voor wie en hoe ben jij écht waardevol?
  4. Wat is goed voor jou én je bedrijf?

Als je dit scherp hebt: dan kun je je bedrijf beter runnen, zie je een beter resultaat en heb je meer plezier en voldoening.

In een ondernemerscoaching werken we aan goede antwoorden op zulke vragen. En keuzes die daaruit voortvloeien.
Je kunt kiezen uit grofweg twee trajecten:

Een starterstraject – begeleiding om goede keuzes te maken in de opzet of opstart van je bedrijf:  je marketing, klantgroep, onderscheidend zijn, tarieven bepalen en veel praktische dingen waar je vast meer van wilt weten. Doel: goede keuzes te maken en succesvol van start. Gebruikmakend van je kennis, ervaring, talenten en passie.

Een groeitraject – begeleiding in keuzes om te kunnen groeien of te veranderen: ontdekken waar het (nog) beter kan, en die verandering doorvoeren. Bijvoorbeeld een duidelijke kapstok kiezen in wat jij doet – voor de mensen met brede interesse en bergen creativiteit :-).  Keuzes maken in wat bij je bedrijf past én wat bij jou past, en wat slim is in de markt. Jezelf zijn én de potentie van je bedrijf benutten. Op een manier die goed bij je past.

Hieronder vind je verdere informatie over de trajecten.

 

Starterstraject

Heb je plannen om je eigen bedrijf te starten of ben je net begonnen?

Bij een starterstraject maak je een ijzersterk plan en goede keuzes voor je bedrijf. Ik werk met jou aan de volgende zaken: Hoe kom je aan opdrachten of klanten? Wie is jouw doelgroep? Wat maakt jou anders dan andere aanbieders? Hoe bied je je diensten of producten het beste aan? Hoe bepaal je je prijs of uurtarief? 


We ontmoeten elkaar in 4 sessies (persoonlijk, evt deels skype). Je ontvangt ook een uitgebreid Profile Dynamics Profiel dat veel inzicht geeft in waar jouw sterke punten liggen, wat jou energie geeft en we vertalen dat naar wat in ondernemerschap bij jou past en wat niet. Tussen de gesprekken door werk je zelf verder aan je plan.
De investering voor ondernemerscoaching door middel van een starterstraject bedraagt € 975,- exclusief BTW. Deze kosten kun je opvoeren als bedrijfskosten.


Meer informatie en/of kennismaken? Bel me op 06-1437 4914 of mail me op info@IKbv.nl.

 

Groeitraject

Ben je ondernemer en wil je je bedrijf anders of beter neerzetten, ben je klaar voor een volgende stap? Omdat het niet (meer?) zo goed past bij hoe jij je ontwikkeld hebt? Of omdat je weet dat er meer in zit dan er nu uitkomt? Met als resultaat: meer succes, voldoening, plezier, meer omzet?

In een groeitraject help ik je te ontdekken waar de bottleneck zit en waar groei mogelijk is en HOE je die kunt realiseren. Daarbij kijken we naar je doelgroep, de markt, je dienstverlening, je positionering en jij zelf als ondernemer.
Kom je goed tot je recht in wat je doet en hoe je het organiseert? Soms heeft dit ook met bepaalde patronen en gewoonten vanuit jouzelf te maken. Voorbeelden daarvan zijn ondernemers die bepaalde patronen ontwikkeld hebben, waar ze anders mee om willen gaan.
Dit ondernemerscoaching-traject wordt op maat ingericht, sterk afhankelijk van de situatie en je vraag, hoe groot je bedrijf en of er een goed fundament is, of dat dat juist is waar je aan wil werken? Afhankelijk daarvan kunnen we samenwerken in bijvoorbeeld een kort traject van 4 gesprekken om dingen helder te krijgen en goede keuzes te maken, tot een traject van bijvoorbeeld 8 sessies waarin ik je wat langer begeleid, bijvoorbeeld bij het veranderen van een aantal zaken.
Ik maak een voorstel op maat na een kennismakingsgesprek. 

Meer informatie en/of kennismaken? Bel me op 06-1437 4914 of mail me op info@ikbv.nl