Waar ik naast loopbaanadvies en ondernemerscoaching op dit moment mee bezig ben?

Update 10 September 2019

Leren loopbaancoachen: Het eerste kwartaal van 2020 ga ik weer een kleine cursus Leren Loopbaancoachen geven. Deze vindt plaats in februari met een kleine groep mensen die willen leren loopbaancoachen. Een superpraktische cursus waarin ik je kortgezegd alles leer dat ik weet vanuit 8 jaar ervaring als loopbaanadviseur. Jij kunt dat gebruiken voor je werkgever, of voor je eigen klanten als zelfstandige. Meer weten? Check deze pagina op de site: Leren Loopbaancoachen.

Mijn 2e bedrijf – een recruitmentbureau waar ik – samen met Marijn en Marjan – werkgevers help om de beste professionals in HR, Marketing en Communicatie
te vinden voor vacatures en tijdelijke opdrachten. We adviseren werkgevers over hun arbeidsmarktcommunicatie en nemen ook werving en selectie op ons. Ben je een professional in de doelgroep en op zoek naar een volgende stap? Of ben je een leidinggevende die merkt dat de juiste persoon niet zo eenvoudig te vinden is?
Neem dan contact op via www.HigherGrounds.nl 

Een interim-opdracht 
bij de Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, waar ik tijdelijk leidinggevende en verantwoordelijk ben voor het planbureau
(waar zo’n 950 medewerkers ingepland worden voor de zorgverlening aan bewoners en cliënten). Ook ben ik tijdelijk leidinggevende voor de flexpool.