Waar ik naast loopbaan-en studiekeuzetrajecten en ondernemerscoaching op dit moment mee bezig ben?

Update 22 December  2018

Een (nog) top-secret en groot project waar ik in de 2e week januari mee naar buiten kom.

Het opleiden van een (klein) aantal mensen als loopbaancoach.
Ik ga vanaf voorjaar 2019 weer maximaal 4 mensen leren loopbaancoachen. Superpraktisch: ik leer je alles wat ik zelf geleerd heb.
Gespreksmethodieken, online middelen, de verschillende vraagstukken en de situaties die je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan.
Afgelopen maanden heb ik ook twee mensen leren loopbaancoachen. Een van deze twee vind je met een link naar haar website op de Team-IKbv-pagina.
De andere persoon werkt nog even aan haar website. Als dit afgerond is, dan zal ik de link ook delen op de teampagina.
Overigens stop ik zelf niet met loopbaancoachen, maar wil ik meer ruimte maken voor andere dingen. Ook vind ik het fijn om samen meer mensen te kunnen helpen, mensen door te kunnen verwijzen in een andere regio of als ik denk dat deze coaches jou beter kunnen helpen dan ik.
Wil jij ook leren loopbaancoachen? Mail me dan even op info@ikbv.nl

Een tijdelijke opdracht bij een ouderenzorgorganisatie: Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ik vervang de manager van het planbureau en de flexpool tijdens haar verlof. Tot en met februari 2019 ben ik verantwoordelijk voor zaken die met het inroosteren en plannen van personeel te maken hebben. Ook ben ik tijdelijk de leidinggevende voor
de planners en alle verpleegkundigen en verzorgenden die onderdeel uitmaken van de flexpool. Ik houd me bezig met zaken rondom hun contract, hun inzet qua uren/capaciteit, ziekteverzuim en functioneren.