Waar ik naast loopbaan-en studiekeuzetrajecten en ondernemerscoaching op dit moment mee bezig ben?

Update 11 November 2018

Een tijdelijke opdracht bij een ouderenzorgorganisatie: Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Ik vervang de manager van het planbureau en de flexpool tijdens haar verlof. Tot en met februari 2019 ben ik verantwoordelijk voor zaken die met het inroosteren en plannen van personeel te maken hebben. Ook ben ik dan tijdelijk de leidinggevende voor
de planners en de mensen die onderdeel uitmaken van de flexpool. Ik houd me bezig met hun contract, hun inzet qua uren/capaciteit, ziekteverzuim en functioneren.

Een (nog) top-secret en groot project waar ik in januari meer over zal vertellen.

Het opleiden van een aantal mensen als loopbaancoach.
Ik ga vanaf voorjaar 2019 weer maximaal 4 mensen leren loopbaancoachen. Praktisch: ik leer je alles wat ik zelf geleerd heb.
Gespreksmethodieken, online middelen, de verschillende vraagstukken en de situaties die je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan.
Afgelopen maanden heb ik ook twee mensen leren loopbaancoachen. Niet omdat ik er zelf mee stop, wel om meer ruimte te maken voor ook de andere dingen die ik ook graag doe, om samen meer mensen te kunnen helpen, mensen door te kunnen verwijzen in een andere regio of als ik denk dat deze coaches jou beter kunnen helpen dan ik.
Op dit moment zijn deze twee coaches ze bezig om hun websites op het loopbaancoachen in te richten en als dit afgerond is, dan zal ik de links hier ook delen. Ik verwijs met alle plezier en vertrouwen mensen aan hen door.  Wil jij ook leren loopbaancoachen? Mail me dan even op info@ikbv.nl

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *