Waar ik naast loopbaan-en studiekeuzetrajecten en ondernemerscoaching op dit moment mee bezig ben?

Update 13 September  2018

Een tijdelijke opdracht als recruiter bij een vooruitstrevende zorgorganisatie voor ouderenzorg: Viattence (actief in het gebied tussen Apeldoorn en Zwolle).
Zoals je misschien weet is de arbeidsmarkt heel krap in de zorg. Ik mag nieuwe manieren bedenken en uitvoeren om aan de juiste mensen met hart voor ouderenzorg te komen en adviseer en ondersteun hen om nieuwe medewerkers te werven en te selecteren. 

Het opleiden van een aantal mensen als loopbaancoach.
Ik ga vanaf november weer maximaal 4 mensen leren loopbaancoachen. Praktisch: ik leer je alles wat ik zelf geleerd heb.
Gespreksmethodieken, online middelen, de verschillende vraagstukken en de situaties die je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan.
Afgelopen maanden heb ik ook twee mensen leren loopbaancoachen. Niet omdat ik er zelf mee stop, wel om meer ruimte te maken voor ook de andere dingen die ik ook graag doe, om samen meer mensen te kunnen helpen, mensen door te kunnen verwijzen in een andere regio of als ik denk dat deze coaches jou beter kunnen helpen dan ik.
Op dit moment zijn deze twee coaches ze bezig om hun websites op het loopbaancoachen in te richten en als dit afgerond is, dan zal ik de links hier ook delen. Ik verwijs met alle plezier en vertrouwen mensen aan hen door.  Wil jij ook leren loopbaancoachen? Mail me dan even op info@ikbv.nl

Een (nog) top-secret project waar ik naar verwachting in december mee naar buiten kom.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *