Waar ik naast loopbaan-en studiekeuzetrajecten en ondernemerscoaching op dit moment mee bezig ben?

Update 12 maart 2019

Mijn 2e bedrijf – een recruitmentbureau waar ik – samen met Marijn en Marjan – werkgevers help om de beste professionals in HR, Marketing en Communicatie
te vinden voor vacatures en tijdelijke opdrachten. We adviseren werkgevers over hun arbeidsmarktcommunicatie en nemen ook werving en selectie op ons. Ben je een professional in de doelgroep en op zoek naar een volgende stap? Of ben je een leidinggevende die merkt dat de juiste persoon niet zo eenvoudig te vinden is?
Neem dan contact op via www.HigherGrounds.nl 

Het opleiden van een (klein) aantal mensen als loopbaancoach.
Ik ga vanaf april 2019 weer een klein groepje mensen leren loopbaancoachen. Superpraktisch: ik leer je alles wat ik zelf geleerd heb.
Gespreksmethodieken, online middelen, de verschillende vraagstukken en de situaties die je tegenkomt en hoe je daarmee om kunt gaan.
Afgelopen jaar heb ik ook twee mensen leren loopbaancoachen, waaronder Karin Roos. Je vindt haar met een link naar haar website op de Team-IKbv-pagina.
De andere persoon werkt nog even aan haar website. Als dit afgerond is, dan zal ik de link ook delen op de teampagina.
Overigens stop ik zelf niet met loopbaancoachen, maar wil ik meer ruimte maken voor andere dingen. Ook vind ik het fijn om samen meer mensen te kunnen helpen, mensen door te kunnen verwijzen in een andere regio of als ik denk dat deze coaches jou beter kunnen helpen dan ik.
Wil jij ook leren loopbaancoachen? Mail me dan even op info@ikbv.nl