Loopbaanadvies

Heb jij werk dat echt goed bij je past en waarin je het enorm naar je zin hebt?
Waar je uitdaging in vindt, voldoening van hebt, succesvol in bent en plezier in hebt?

Of zie je op zondagavond op tegen de nieuwe week? Leef je van vakantie naar vakantie?
Wordt het tijd voor wat anders?

Maar ja…. wat dan?
Misschien wel iets compleet anders dan wat je nu doet?
Of iets vergelijkbaars maar dan bij een andere werkgever, of als ondernemer?

Als je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn en wilt uitzoeken wat voor werk écht
goed bij jou past: dan ben je aan het juiste adres bij mij!

Persoonlijk loopbaantraject

 In een kort loopbaantraject help ik je in 3 uitgebreide persoonlijke gesprekken en ‘huiswerk-vragen en opdrachten’ helder te krijgen wat de beste volgende stap in jouw loopbaan is. Je ontdekt wat jij wilt, wat goed bij jou past en in wat voor soort organisaties en functies je dat kunt vinden, of dat ondernemerschap een goede stap zou kunnen zijn. Ik help je om een duidelijk beeld te krijgen van waar jij interesse in hebt, plezier in hebt, voldoening van krijgt. Dit vertalen we dan naar functies die goed bij jou passen. Zodat jij weet wat voor volgende stap je het beste kunt zetten. Uiteraard kijken we ook naar wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt en naar wat je nog nodig hebt (kennis, vaardigheden, netwerk) om te komen waar je wilt zijn.

Het resultaat: veel meer inzicht in jezelf als basis om beslissingen in je loopbaan te nemen,  een duidelijk beeld van wat je wilt, wat bij jou past en een concreet actieplan om er ook echt werk van te maken. Het tarief voor dit traject is € 595,- exclusief BTW. Betaal je dit zelf (dus niet je werkgever en ben je geen ondernemer) dan factureer ik dit bedrag inclusief BTW.

Je kunt kiezen om ook een Profile Dynamics drijfveren-profiel op te nemen in je traject. Drijfveren bepalen je denken en je doen, ze geven letterlijk aan wat jou DRIJFT. Ze geven ook aan waar je voldoening uit haalt, waar je op gericht bent, waar je kracht ligt. Als je weet wat je drijfveren zijn, weet je wat voor werk daarbij past. Qua taken en inhoud van je werk, maar zeker ook de setting en cultuur van de organisatie. Je kunt hiermee dus zien in wat voor soort functie en taken en organisatiecultuur jij het best tot je recht komt. Ook kom je te weten wat jou energie kost. Meer informatie vind je op www.profiledynamics.nl. Interesse? Dan voeg ik de drijfveren-analyse en een persoonlijke toelichting  gesprek en uitgebreid rapport toe aan het loopbaantraject. Kosten hiervoor zijn inclusief voorbereiding, tussentijdse opdrachten, tussentijds contact en Profile Dynamics profiel en rapport € 795,- inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor organisaties en ondernemers.
ProfileDynamics logo
Uiteraard bied ik ook mogelijkheden om je gedurende een langere periode te begeleiden, bijvoorbeeld in een situatie waarin je je gaat richten op het vinden van een nieuwe baan of bij de opstart van je bedrijf. Wat ik je op dat vlak kan bieden vertel ik je graag in een persoonlijke gesprek. Ook vind je informatie onder ‘ondernemerscoaching‘ of ‘sollicitatiehulp‘.

 

Combinatie loopbaantraject


In een combinatie loopbaantraject doorloop je 3 modules uit mijn online loopbaanprogramma Maak Je Masterplan en voeren we 3 uitgebreide persoonlijke gesprekken.
In deze modules, waarbij je gewoon lekker thuis inlogt wanneer het jou uitkomt, krijg je allerlei opdrachten, vragen en video’s die je helpen om veel
meer inzicht te krijgen.
Resultaat: je weet (weer) waar je goed in bent, waar je van geniet, inspiratie uit haalt, wat jou motiveert en energie geeft, wat jij belangrijk vindt en wie jij echt van binnenuit ben.IN de persoonlijke gesprekken spreken we de opdrachten en inzichten uitgebreid door, krijg je vragen, tips en advies van me. Ik help je om te weten te komen wat de beste volgende stap is in je loopbaan. Ik help je bij het maken van een goede keuze. 

De kosten voor dit combinatie loopbaantraject bedragen 745 euro ex BTW. Als je het zelf betaalt, reken ik inclusief BTW.  

 

Succesvol Solliciteren

 

Solliciteren voor Starters 2e editie

Ook verkrijgbaar via Bol.com

Merk je dat je te weinig wordt uitgenodigd voor gesprekken terwijl het functieprofiel wel goed aansluit? Zie je te weinig interessante vacatures? Verlopen sollicitatiegesprekken niet goed genoeg? Heb je het idee dat je kansen laat liggen?
Dan werk ik met jou in 2 uitgebreide sessies (persoonlijk of via skype) toe naar een ijzersterk CV – toegespitst op waar jij je op richt – en een goed geschreven aansluitende motivatie. Ook geef ik je maatwerk-advies en tips voor het vinden van bij jou passende vacatures. Daarnaast krijg je feedback en advies op maat voor jouw gespreksvoering. Voordat we beginnen, spreken we je situatie, focus, aanpak en resultaten tot nu toe door.
De kosten voor de sessies inclusief de intake zijn € 295,- exclusief BTW.
Als je dit zelf betaalt, reken ik het bedrag inclusief BTW.
Je ontvangt ook mijn boek ‘Solliciteren voor Starters’ waarin je nog veel meer leest over solliciteren.