Loopbaanadvies

Heb jij werk dat echt goed bij je past en waarin je het enorm naar je zin hebt? Waar je uitdaging in vindt, voldoening van hebt, succesvol in bent en plezier in hebt?

Of kriebelt er wat? Kabbelt het wat voort? Of zie je op zondagavond enorm op tegen de nieuwe week? Leef je van vakantie naar vakantie?
Wordt het tijd voor wat anders? De volgende stap?

Maar ja…. wat dan? Misschien wel iets echt anders dan wat je nu doet? Of iets vergelijkbaars maar bij een andere werkgever? Of misschien als ondernemer of juist weer een baan?

Als je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn en een goede keus wil maken voor jouw volgende stap: dan ben je aan het juiste adres bij mij!

Persoonlijk loopbaantraject

 In een kort loopbaantraject help ik je in 3 uitgebreide persoonlijke gesprekken, een uitgebreid persoonlijk Profile Dynamics Profiel en ‘huiswerk-vragen en opdrachten’ helder te krijgen wat de beste volgende stap in jouw loopbaan is.
Je ontdekt wat jij wilt, wat goed bij jou past en in wat voor soort organisaties en functies je dat kunt vinden, of dat ondernemerschap een goede stap zou kunnen zijn. Ik help je om een duidelijk beeld te krijgen van waar jij interesse in hebt, plezier in hebt, voldoening van krijgt.

Dit vertalen we dan naar functies die goed bij jou passen. Zodat jij weet wat voor volgende stap je het beste kunt zetten. Uiteraard kijken we ook naar wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt en naar wat je nog nodig hebt (kennis, vaardigheden, netwerk) om te komen waar je wilt zijn.

Het tarief voor dit traject is € 819,- .
Hiervoor hebben we 3 uitgebreide gesprekken en je ontvangt een Profile Dynamics profiel met persoonlijke toelichting in een 4e gesprek. Zo’n profiel geeft heel veel duidelijkheid over je sterke punten, je drijfveren, energie-gevers en ook geeft het veel inzicht in waar je beter niet te veel meer te maken kunt hebben, qua taken maar ook qua cultuur/omgeving. Het resultaat: een drijfverenprofiel met veel richtlijn over waar je kracht ligt, wat energie geeft en wat energie kost, in totaal veel meer inzicht in jezelf als goede basis om beslissingen in je loopbaan te nemen,  een duidelijk beeld van wat je wilt, wat bij jou past en een concreet actieplan om er ook echt werk van te maken.

Uiteraard kan ik je ook gedurende een langere periode begeleiden, bijvoorbeeld in een situatie waarin je op zoek gaat naar een nieuwe baan, waarbij je bijvoorbeeld behoefte kunt hebben aan het vergroten van je (offline en online) sollicitatievaardigheden. Wat ik je op dat vlak kan bieden vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek.

 

Succesvol Solliciteren

 

Solliciteren voor Starters 2e editie

Ook verkrijgbaar via Bol.com

Merk je dat je te weinig wordt uitgenodigd voor gesprekken terwijl het functieprofiel wel goed aansluit? Zie je te weinig interessante vacatures? Verlopen sollicitatiegesprekken niet goed genoeg? Heb je het idee dat je kansen laat liggen?

Dan werk ik met jou in 2 uitgebreide sessies (persoonlijk of via skype) toe naar een ijzersterk CV – toegespitst op waar jij je op richt – en een goed geschreven aansluitende motivatie. Ook geef ik je maatwerk-advies en tips voor het vinden van bij jou passende vacatures. Daarnaast krijg je feedback en advies op maat voor jouw gespreksvoering. Voordat we beginnen, spreken we je situatie, focus, aanpak en resultaten tot nu toe door.

De kosten voor de sessies inclusief de intake zijn € 295,- exclusief BTW, voor particulieren inclusief BTW.
Je ontvangt ook mijn boek ‘Solliciteren voor Starters’ waarin je nog veel meer leest over solliciteren.