Denk eens even terug. Hoe stond jij er eind 2017 of begin 2018 voor? Hoe was het toen met jou? En wat wilde je het afgelopen jaar doen, wat wilde je bereiken?  Heb jij gedaan wat je echt graag wilde doen en wat je belangrijk vindt? En waar sta je nu, wat is de volgende stap?

Als je een beetje op mij lijkt, dan heb jij plannen. En ideeën. Altijd 🙂
En nu heb je ook plannen. Voor de komende maanden. Voor jezelf. Voor je werk. Je bedrijf. Of je baan. Je relatie. Je gezondheid. Of voor allemaal. Misschien is het nog niet helemaal concreet. Of wel. Misschien weet je al precies wat je wilt.
En je wil ook echt wat bereiken.

In bijna 7 jaar ondernemerschap en talloze trainingen, seminars, webinars, boeken, workshops, blogs, gesprekken met klanten, met collega-ondernemers en gesprekken met mijn eigen coach, heb ik geleerd dat er 2 belangrijke factoren zijn die voor een groot deel bepalen of jij je doel behaalt.

De eerste is HOE jij je doel stelt. Er zijn succesvolle en ook minder goed werkende manieren. Met verschillende resultaten.
En de tweede is je mindset en je motivatie. Bij het stellen van je doel is dat heel belangrijk maar tijdens het werken aan je doelen natuurlijk echt noodzakelijk om je doelen te kunnen bereiken.

Het goede nieuws: beide heb je in eigen hand.
En nog meer goed nieuws: ik heb een online training voor jou om je te helpen om NU ECHT te gaan doen wat je wilt doen.
Niet langer constateren dat het niet gelukt is. Niet alleen maar op wilskracht en doorzettingsvermogen aan je doelen werken. Niet langer belangrijke dingen voor je uit schuiven. Naar volgende dag/week/maand. Maar: ervoor gaan, en er ook echt zin in hebben om ermee aan de slag te gaan.

Wil jij eind 2018 terugkijken op een jaar waarin je je doelen hebt gerealiseerd en gedaan hebt wat je echt graag wilde doen?  Schaf dan de online workshop aan.

In 2 uur behandel ik de volgende inhoud:

  1. Veel gemaakte missers met doelen stellen: wat NIET werkt
  2. Kritische vragen om je doel echt goed te kiezen
  3. Drie manieren om je doel zó te stellen dat je er écht zin in hebt en het niet alleen op wilskracht en doorzettingsvermogen gaat doen
  4. Scherp stellen van je doel
  5. Vier belangrijke zaken mbt mindset en motivatie om je doel te kunnen bereiken
  6. Zet jezelf klaar voor succes
  7. Richt je supportsysteem in
  8. GOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!

De training kost maar 19 euro ex BTW. Ik houd het expres laag qua kosten omdat ik het supertof vind als zoveel mogelijk mensen hun doelen gaan bereiken. Je krijgt een factuur en kunt de workshop aanschaffen en betalen via deze link: JA IK WIL MIJN DOEL GAAN BEREIKEN
Na je betaling kun je meteen aan de slag, je ontvangt direct de training in je mail.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *