HET IS TIJD

Mijn ervaring is dat veel mensen te lang wachten voordat ze in actie komen. Vaak zijn ze al lang niet meer gelukkig in wat ze doen. Ze zijn op. Ze voelen dat er méér is. Misschien loop jij er ook al wel een tijd mee rond.

Ik herken het. In mijn eigen loopbaan tot nu toe werkte ik vaak met plezier en succes en soms ook helemaal niet….  Ik werkte in de arbeidsbemiddeling, verkoop en marketing. Mensen-werk. En daarin zag ik de grote verschillen tussen mensen die werk hebben waarin ze ongelukkig zijn, en mensen die werk hebben dat écht bij ze past.
Wat ik geleerd heb in mijn loopbaan:dat in elke business mensen het verschil maken. Altijd weer. En ik leerde vooral hoe belangrijk werk is voor mensen, wat er met je gebeurt als je werk hebt waarin je ongelukkig bent. Dat heb ik dus zelf ook ervaren.

En ik zag (ook bij mijzelf) wat voor verschil het maakt als je werk hebt waarin je tot je recht komt: Meer energie! Meer plezier! Meer voldoening! Meer succes in wat je doet! En dat werkt ook privé door. Je bent vrolijker.  Je hebt meer energie voor je partner, je gezin.

Wil jij dit ook? Word dan weer Directeur van jouw IKbv!
Neem contact met me op, dan gaan we ontdekken wat bij jou past, wat jij wilt en waar/hoe je goed tot je recht komt.

Sinds 2011 ben ik ondernemer en help ik anderen om hun IKbv te vinden.
Ik begon mijn bedrijf vooral uit de behoefte aan vrijheid: dingen op mijn eigen manier kunnen doen. Zelf bepalen wat ik ga doen, voor wie en hoe. Daar geniet ik écht van. Iets bedenken en het morgen kunnen uitvoeren. Ondernemerschap is voor mij een goede manier om mijn talenten te gebruiken, om mezelf steeds weer verder te ontwikkelen en voldoening te halen als ik zie wat ik kan betekenen voor anderen. Ik werk met mensen, ondernemers en organisaties die het beste uit zichzelf en/of uit hun bedrijf willen halen. Mensen zoals ik.

Ik weet snel inzicht te krijgen in wat er nodig is in een team, organisatie of een persoonlijke (werk-) situatie. Doordat ik analytisch en nieuwsgierig te werk ga, vanuit mijn ervaring weet waar ik op moet letten en wat er moet gebeuren voor een verbetering, mijzelf jarenlang ontwikkeld heb, en ook omdat ik iets extra’s meebreng: heel goed ontwikkelde intuïtie. Ik ben eerlijk, direct, resultaatgericht, positief ingesteld en praktisch.

Meer van me weten?

Bel me op 06-1437 4914 voor een kennismaking!

Wat dingen uit mijn levensloop

bab1

Op 12 mei 1971 word ik geboren in Zevenaar (gld). De dikste en grootste baby van het hele ziekenhuis, zo vertelt mijn moeder altijd graag 🙂.   

 

Hannekeschoolfoto-1

Een rustig meisje dat de bibliotheek leeg las. Blij met mijn broertje. Mijn ouders waren inmiddels gescheiden. Om het weekend naar mijn vader, toen ik 8 was met de trein naar Den Haag met lijstje met de stations. We redden ons prima! Zelfstandig en gevoelig. Heeft me járen gekost om mijn gevoel als kracht te gaan zien.

hanneke12-1
Net vóór we op vakantie gaan naar Frankrijk.
Met hoed. Vond ik leuk. Beetje saai op lagere school dus geswitcht. Beter. Op de creatieve vakken na (geen aanleg, ook geen interesse…). Leuke klasgenoten en plezier met vriendinnen, nog altijd veel lezen en stukjes schrijven en lekker moederen over mijn jongste broertje.

 

 

Hanneke14-1
Tuinbroek aan, kraag omhoog. Moeilijke periode. Op mijn 16e gestopt met school en met 17 uit huis. Op mijn 21e weer terug naar school en daarna de HEAO in Arnhem.

 

 

Hannekewintersport-1

Als 28jarige leren snowboarden (na jaren skieën). Voel je je in de stoeltjeslift heel fijn. En als een bocht (eindelijk) lukt. Inmiddels wat meer levenservaring opgedaan, in mijn werk en zeker ook privé. Afhankelijkheid versus onafhankelijkheid

hanneke
De dag vóór ik 40 word, schrijf ik IKbv in bij de Kamer van Koophandel. Spannend! Privé fijn en rustig met mijn vriend Arjan. En zijn kinderen.
Veel geleerd, door opleiding (NLP bvb) en ook door het ondernemen, te DOEN, in moeilijke tijden en ook als het stroomt, goed gaat. Er kwam een boek in 2013 en er komt er zeker nog 1 maar dan heel wat anders. Ben nog steeds een streber en geniet van de veelzijdigheid van ondernemen, dat echt goed bij me past. En van wat ik doe, als ik zie dat er dingen positief veranderen. En ben net weer een studie gestart: vedische astrologie (google het).