Waar ik op dit moment mee bezig ben?

Update 8 mei 2017

Mijn 52 weken-project. Elke maandag, 52 weken lang, verstuur ik een tip om meer succes, plezier en voldoening in je werk te hebben. Zodat je er de hele week plezier van kunt hebben. Want kleine veranderingen maken soms al veel verschil. Wil je de tips ook ontvangen? Meld je dan aan via deze link: aanmelden.

Organisatie van een loopbaandag voor medewerkers bij banken en verzekeraars die zich afvragen wat er nog méér mogelijk is in hun loopbaan. Binnen de sector of erbuiten. Er zijn veel mensen, juist ook in deze sector, die lang in dezelfde organisatie of branche gewerkt hebben en wel openstaan voor wat anders (of weten dat ze hun baan gaan verliezen) en het lastig vinden om te bedenken wat er buiten die sector of buiten die werkgever nog méér is. Als je wat anders zou willen: wat zijn dan de mogelijkheden? wat is jouw ervaring waard in een andere organisatie? Meer informatie? Kijk dan op http://ikbv.nl/loopbaandag7juni/

Een aantal webinars verzorgen, waarin ik tips en advies geef voor iedereen met loopbaanvragen, en specifiek voor ondernemers of mensen die het ondernemerschap overwegen over hoe je als ondernemer kunt zorgen voor meer succes, plezier en voldoening van wat je doet. Meer informatie over het loopbaan-webinar vind je hier en meer informatie over het ondernemerschap-webinar vind je hier.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *