Waar ik op dit moment mee bezig ben?

Update 26 maart 2017

 

Terras-coaching. Heb jij zin om op een doordeweekse dag een hele ochtend of middag in een heerlijke groene omgeving door te brengen en (toch) te werken met mij aan je bedrijf? Wat je jezelf dus NOOIT gunt als ondernemer? Maar waarvan je zelf ook wel weet dat dat heel veel kan opleveren: niet alleen even afstand nemen van je bedrijf en jezelf een fijne ochtend of middag gunnen, zodat er ook weer nieuwe ideeën kunnen binnenkomen? En vooral dat ik met je meedenk over je (online/offline) dienstverlening, je ideale klant, personeel, verkoop, manieren om je te onderscheiden? Ik stuur je van te voren 4 vragen die je helpen om focus aan te brengen voor ons gesprek. Ik plan dit in april 4 keer in. Kosten zijn 275 euro ex btw en de muntthee, cappuccino en de drankjes regel ik ook. Jij geniet van het uitzicht en vooral van een dagdeel eens goed naar je bedrijf kijken, naar hoe het loopt en naar wat je wilt. Je geniet van de nieuwe inspiratie en de mogelijkheden en ik weet zeker dat je het zó terugverdiend hebt.
Wil jij dit ook? Stuur me een mailtje op info@ikbv.nl en dan plannen we dat in.

Mijn 52 weken-project. Elke maandag, 52 weken lang, verstuur ik een tip om meer succes, plezier en voldoening in je werk te hebben. Zodat je er de hele week plezier van kunt hebben. Want kleine veranderingen maken soms al veel verschil. Wil je de tips ook ontvangen? Meld je dan aan via deze link: aanmelden.

Uitwerken van een loopbaandag voor medewerkers bij banken en verzekeraars die zich afvragen wat er nog méér mogelijk is in hun loopbaan. Binnen de sector of erbuiten. Er zijn veel mensen, juist ook in deze sector, die lang in dezelfde organisatie of branche gewerkt hebben en wel openstaan voor wat anders (of weten dat ze hun baan gaan verliezen) en het lastig vinden om te bedenken wat er buiten die sector of buiten die werkgever nog méér is. Als je wat anders zou willen: wat zijn dan de mogelijkheden? wat is jouw ervaring waard in een andere organisatie? Meer informatie? Op de hoogte blijven? Neem contact met me op!

 

All credits to Derek Sivers die de NOW-page bedacht en maakte. En het deelde met anderen, die toen ook een NOW pagina maakten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *