Waar ik op dit moment mee bezig ben?

Update 20 februari 2017

Mijn 52 weken-project. Elke maandag, 52 weken lang, verstuur ik een tip om meer succes, plezier en voldoening in je werk te hebben. Zodat je er de hele week plezier van kunt hebben. Want kleine veranderingen maken soms al veel verschil. Wil je de tips ook ontvangen? Meld je dan aan via deze link: aanmelden.

Aan de slag met Tessa, Student Communicatie van Hogeschool Windesheim die haar afstudeeropdracht bij mij komt doen.

Gesprekken met HR managers, leidinggevenden en ondernemers die op een innovatieve laagdrempelige en budget-vriendelijke manier medewerkers willen laten ontdekken wat zij kunnen, wat zij willen en hoe ze écht goed tot hun recht komen. Via een combinatie van een online traject – Maak Je Masterplan  – en persoonlijke begeleiding en advies. Wat het oplevert? Medewerkers maken (weer) bewuste, goede keuzes in & voor hun werk. En daarmee: nemen meer actie om optimaal tot hun recht te komen in het werk dat ze doen. En daar profiteert iedereen van. Medewerker en organisatie. Meer informatie? Neem contact met me op!

Samen met collega-loopbaanadviseur Karen van der Pauw organiseer ik een loopbaantraject voor mensen in het onderwijs die een stap buiten het onderwijs overwegen en niet goed weten wat, hoe en waar die volgende stap kan zijn. Combinatie van persoonlijke begeleiding en online modules (opdrachten, vragen, filmpjes, inspiratie, inzichtgevers). Wil je meer weten? Mail me op info@ikbv.nl

 

All credits to Derek Sivers die de NOW-page bedacht en maakte. En het deelde met anderen, die toen ook een NOW pagina maakten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *