Waar ik op dit moment mee bezig ben?

Update 3 januari

Voorbereiding van een Online workshop Doel met Gevoel: voor iedereen die iets wil veranderen, wil bereiken en plannen (groot of klein) heeft.
Informatie vind je hier: doel met gevoel

Start van een nieuw project.
Het vorige project: elke maandag van 2017 verstuurde ik een mail, gericht op meer succes, plezier en voldoening in je werk.
En dit jaar start ik een videoproject. Een verslagje van mijn week en ook weer een tip, inzicht of advies voor jou waarmee je meer plezier, succes of voldoening
kunt hebben in je werk. Als werknemer of ondernemer. Of beide…
De video verstuur ik trouwens ook weer per mail aan degenen op de maillijst. Sta je er op? Via deze link kun je je aanmelden.
En als je het zat bent: natuurlijk kun je je dan met 1 druk op de knop afmelden. Ik houd niet van spam 🙂

Start van een nieuwe tijdelijke opdracht als recruiter bij een zorgorganisatie voor ouderenzorg. Zoals je wellicht weet is de arbeidsmarkt krap als het gaat om mensen met een zorggerelateerde opleiding. Ik mag nieuwe manieren bedenken en uitvoeren om aan de juiste mensen met hart voor ouderenzorg te komen. 

Organisatie van een strand-samenwerkdag op 10 april 2018 voor iedereen die een dagje vrij wil maken om te werken aan dat ene project waar je nooit aan toekomt, om te lezen of juist een dag te schrijven, om te evalueren en na te denken, te mijmeren, naar de golven te staren, inspiratie op te doen, in je eigen “bubble” te zitten of te sparren met iemand anders over je doelen, of over waar je mee bezig bent in je baan en/of je bedrijf. Meer weten? Interesse? Mail me op info@ikbv.nl

De Facebook-groep Directeur van je eigen IKbv: voor iedereen die het belangrijk vindt om plezier, voldoening en succes te hebben in je werk.
Dagelijks inspiratie in de vorm van tips en artikelen die te maken hebben met plezier en succes in je werk. Meld je aan via deze link: aanmelden

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *