Loopbaanadvies

Heb jij werk waarin je het naar je zin hebt?
Waar je uitdaging in vindt, voldoening van hebt, succesvol in bent en plezier in hebt?
Geweldig!

Of bevalt het niet (meer) zo goed en vraag je je af wat je opties zijn.
Misschien is er nog wel ruimte in je huidige werk (baan of bedrijf) om beter tot je recht te komen….
Of is het echt TIJD voor wat anders? Misschien wel iets compleet anders dan wat je nu doet?
Komt je functie te vervallen of merk je dat het ondernemerschap niet goed bij je past,
ben je aan het bedenken wat je écht graag wilt als volgende stap in je loopbaan?
Een (nieuwe) baan, iets heel anders of juist in het verlengde van je ervaring tot nu toe,
of een overstap naar het ondernemerschap?

Als je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn en wilt uitzoeken wat voor werk écht
goed bij jou past: dan ben je aan het juiste adres bij mij!

 

Persoonlijk loopbaantraject


In een kort loopbaantraject help ik je in 3 uitgebreide persoonlijke gesprekken en ‘huiswerk-opdrachten’ heel duidelijk op een rijtje te krijgen wat jij écht wilt, wat écht bij jou past en in wat voor soort organisaties en functies je dat kunt vinden. Je onderzoekt je sterke punten, talenten, vaardigheden. Ik help je om duidelijk beeld te krijgen van waar jij interesse in hebt, plezier in hebt, voldoening van krijgt. En we kijken naar wie jij bent, jouw persoonlijkheid.
Al deze informatie vertalen we dan naar functies die goed bij jou passen. Zodat jij weet wat voor volgende stap je in je loopbaan kunt zetten. Uiteraard nemen we mee wat de mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt en wat je nodig hebt om te komen waar je wilt zijn.
We ontmoeten elkaar in drie uitgebreide gesprekken in mijn kantoor (of skype) en je werkt tussendoor zelf aan opdrachten.

Het resultaat: meer inzicht in jezelf, een duidelijk beeld van wat je wilt, wat bij jou past en een concreet actieplan om er ook echt werk van te maken. Het tarief voor dit traject is € 550,- exclusief BTW. Betaal je dit zelf (dus niet je werkgever en ben je geen ondernemer) dan factureer ik dit bedrag inclusief BTW.

Je kunt kiezen om ook een Profile Dynamics drijfveren-profiel op te nemen in je traject. Drijfveren bepalen je denken en je doen, ze geven letterlijk aan wat jou DRIJFT. Ze geven ook aan waar je voldoening uit haalt, waar je op gericht bent, waar je kracht ligt. Als je weet wat je drijfveren zijn, weet je wat voor werk daarbij past. Qua taken en inhoud van je werk, maar zeker ook de setting en cultuur van de organisatie. Je kunt hiermee dus zien in wat voor soort functie en organisatiecultuur jij het best tot je recht komt. Ook kom je te weten wat jou energie kost. Meer informatie vind je op www.profiledynamics.nl. Interesse? Dan voeg ik de drijfveren-analyse en een persoonlijk gesprek en uitgebreid rapport toe aan het loopbaantraject. In totaal voeren we dan 4 uitgebreide gesprekken (anderhalf uur gemiddeld). Kosten hiervoor zijn inclusief voorbereiding, tussentijdse opdrachten, tussentijds contact en Profile Dynamics profiel en rapport € 795,- inclusief BTW voor particulieren en exclusief BTW voor organisaties en ondernemers.
ProfileDynamics logo
Uiteraard bied ik ook mogelijkheden om je gedurende een langere periode te begeleiden, bijvoorbeeld in een situatie waarin je je gaat richten op het vinden van een nieuwe baan of bij de opstart van je bedrijf. Wat ik je op dat vlak kan bieden vind je ook op deze site onder ‘ondernemerscoaching‘ of ‘sollicitatiehulp‘.

 

Online (of deels online) loopbaantraject


Naast een persoonlijk loopbaantraject kun je ook een uitgebreid online of gedeeltelijk online programma doorlopen: Maak je Masterplan. Via Maak je Masterplan ga je heel gericht, stap voor stap en uitgebreid ontdekken hoe je meer succes, voldoening en plezier in je werk kunt hebben.

Stapsgewijs loods ik je in 9 modules met opdrachten, vragen en inzichten naar jouw persoonlijke masterplan. Met dat masterplan weet jij precies wat je nodig hebt om het goed te hebben in het werk dat je doet. Je weet (weer) waar je goed in bent, waar je van geniet, inspiratie uit haalt, wat jou motiveert en energie geeft, wat jij belangrijk vindt en wie jij echt van binnenuit bent. Je gaat ontdekken welke mogelijkheden er zijn in je huidige werk (baan of bedrijf) en welke opties je hebt als je zou willen switchen.

Ik help je bij het maken van een goede keuze, bij het omgaan met belemmeringen en aan het eind van het programma heb jij een concreet doel waar je voor gáát en concrete stappen om daar te komen. Meer informatie vind je op www.MaakjeMasterplan.nl

 

Succesvol Solliciteren

 

Solliciteren voor Starters 2e editie

Ook verkrijgbaar via Bol.com

Merk je dat je te weinig wordt uitgenodigd voor gesprekken terwijl het functieprofiel wel goed aansluit? Zie je te weinig interessante vacatures? Verlopen sollicitatiegesprekken niet goed genoeg? Heb je het idee dat je kansen laat liggen?
Dan werk ik met jou in 2 uitgebreide sessies (persoonlijk of via skype) toe naar een ijzersterk CV – toegespitst op waar jij je op richt – en een goed geschreven aansluitende motivatie. Ook geef ik je maatwerk-advies en tips voor het vinden van bij jou passende vacatures. Daarnaast krijg je feedback en advies op maat voor jouw gespreksvoering. Voordat we beginnen, spreken we je situatie, focus, aanpak en resultaten tot nu toe door.
De kosten voor de sessies inclusief de intake zijn € 295,- exclusief BTW.
Als je dit zelf betaalt, reken ik het bedrag inclusief BTW.
Je ontvangt ook mijn boek ‘Solliciteren voor Starters’ waarin je nog veel meer leest over solliciteren.